Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Räpina Vallavalitsuses alustasid tööd kaks uut sotsiaaltööspetsialisti

Minu nimi on Kadi Kibena ja olen Räpina valla uus sotsiaaltööspetsialist. Varasemalt olen töötanud erafirmas raamatupidaja ja personalijuhina ning seda rohkem kui 17 aastat järjest, aidates luua ühe Lõuna-Eesti suurima tee-ehitusfirma.  

Erialavahetus on olnud pöörane ja väljakutseid pakkuv, kuid hetkel tundub kõik väga põnev ning olen väljakutseks valmis. Tegelikult olin juba ammu elumuutusteks valmis - kas just sellisteks nagu pakub sotsiaaltöövaldkond, eks seda näitab aeg. Lisaks sotsiaaltööle toimetan ka nooretele mõeldud NEET-programmis.  

Elan Põlva linnas ja olen kahe lapse ema. Hobiks on mul meigikunst, mida olen õppinud – teen suurima rõõmuga naisi veelgi ilusamaks. Lisaks oman Võru Festivalimaja, kus korraldan erinevaid sündmusi, toimetan baaris ja juhin õhtuid. 

Minu suurimaks rõõmuks on siinse kollektiivi hästi armas, kokkuhoidev ja positiivne omavaheline suhtlemine. Olen ise loomult avatud ja elujaatav, seda enam tunnen, et olen siia oodatud ja valmis tegutsema. Püüan sära silmis hoida ja soovin, et tegutsemistahet jaguks!  

Elagu Räpina! 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Olen Räpina valla uus sotsiaaltööspetsialistist Kadri Gerberg. Sündinud ja kasvanud olen Võrumaa metsade vahel. Nagu enamik noori, tahtsin ka mina omal ajal maalt linna kolida ning seetõttu otsustasingi Tallinnasse õppima minna. Olen lõpetanud Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tervisedenduse erialal. Tallinn mulle kunagi koduks ei saanud ning seetõttu kolisin Võrumaale tagasi.  

Sotsiaaltööga olen ka varasemalt kokku puutunud. Eelnevalt olen töötanud Võru Linnavalitsuses sotsiaalteenuste spetsialistina, mistõttu tean, et see töö ja eriala sobib mulle. Eriti hingelähedased on mulle eakad inimesed, kuna olen hooldekodus töötanud ning osalenud sellealase projekti juhtimisel.  

Minu kodus kasvab kaks põnevat poissi. Nendega tegelemist võingi nimetada enda hobiks, peale töö mida südamega teen.  

Räpina tundub põnev koht töötamiseks. Vallavalitsuse kollektiiv on sõbralik ja ühtehoidev. Tunnen ennast siin hästi ja olen valmis väljakutseteks oma valitud erialal. 

 

 

Fotod erakogust