Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Aprillikuust korraldatakse ümber Leevi raamatukogu tegevus

Alates 3. aprillist 2023 vähendatakse Räpina Keskraamatukogu direktori otsuse alusel Leevi raamatukogu lahtiolekuaega. Raamatukogu jääb senise 30 tunni asemel avatuks kuus tundi nädalas.

 

  • Leevi raamatukogu on alates 3. aprillist avatud reedeti kell 12–18. Seoses riigipühaga 7. aprillil, on raamatukogu erandkorras avatud neljapäeval, 6. aprillil kell 15–19.
  • Külastajaid teenindab Veriora raamatukoguhoidja Ilona Oeselg-Tigasing.
  • Avalikku interneti punkti kasutada ja perioodikat lugeda saab raamatukogu ruumis lisaks reedele ka esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 15–19.
  • Aprillikuu jooksul paigutatakse Leevi rahvamaja välisukse juurde tagastuskast, kuhu on võimalik igal ajal tagastada raamatukogust laenutatud raamatud ja perioodika.
  • Raamatukogundusega seonduvad sündmused planeeritakse reedestele päevadele.

 

Tegemist on prooviperioodiga, mille jooksul selgitatakse välja, millised on kogukonna edasised vajadused. Leevi kogukond on aruteludel väljendanud, et raamatukogu teenus, lahtiolek rohkem kui ühel päeval nädalas ja sündmused, on neile olulised, kuid viimaste aastate kasutajanumbrid seda ei näita. Selgitamaks välja kogukonna tõelised vajadused teeb keskraamatukogu direktor kevade ja suve jooksul paikvaatlusi, sh küsitleb raamatukogu külastajaid ning planeerib sügise algusesse tagasiside ja tulevikuvaate sisendi saamiseks arutelu kogukonnaga.

 

Anna oma mõtetest raamatukogu tuleviku osas teada ning küsi lisateavet Leevi raamatukogu töö ümberkorraldamise kohta Räpina Keskraamatukogu direktorilt Ester Naglandilt telefonil 796 1167 või e-posti aadressil ester.nagland@rapina.ee.