Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Regionaalmaasika tiitli pälvinud Eesti suurim toidufestival toimub taas

Peipsi kandi rahvas kutsub kõiki Eestimaa gurmaane nautima parimat toitu juba viiendat korda toimuvale hea toidu festivalile Peipsi Toidu Tänav 175 km.

 

20.-21. augustil avavad 43 pop-up restorani oma uksed 175-kilomeetrisel teekonnal Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kallastel. Pakutakse kõike paremat, mis kohalikust toormest valmistada saab, nii traditsioonilist Peipsi toitu kui ka tänapäevase aksendiga valmistatud roogasid.

 

Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, mil valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused ning kõigest sellest valmistavad 43 pop-up restorani Vasknarvast Saaboldani oma parimaid retsepte külastajate rõõmustamiseks. Samuti saab sel nädalavahetusel Peipsimaa lugematutest müügipunktidest kaasa osta kogu seda rikkust, mis Peipsi ääres kasvab.

 

Suurfestival „Peipsi Toidu Tänav 175 km" pälvis sel aastal Regionaalmaasika tunnustuse piirkondlikku arengut toetavate tegevuste, kogukondade koostöö ja toidukultuuri hoidmise eest.

 

Pop-up restoranid on avatud 20.augustil kell 11-21 ja 21.augustil kell 11-17.

 

Festivali info:  https://www.facebook.com/Peipsitoidutanav175/

 

Google kaart osalejate,  pakutavate menüüde ja lisategevustega: https://bit.ly/PeipsiToiduTänav2022

 

Festivali korraldab Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ koostöös Jõgevamaa toiduvõrgustiku, Peipsi Toit ja Kääpa OTT võrgustikega. Abikäe on ulatanud Alutaguse, Luunja ja Mustvee vald.

 

Lisainfo: Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ, maitseelamuse.koda@gmail.com, 5346 0078.

 

Tule ja naudi ning rõõmusta oma maitsemeeli!

 

Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ
Triinu Akkermann

 

Foto: Allar Kikkas