Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Raamatuesitlus Räpina keskraamatukogus

15. septembril esitles Räpina keskraamatukogus oma teist luulekogu seto juurtega Räpinas koolis käinud Rainer Rahasepp. See on tema teine luulekogu ning kannab pealkirja „Rõõmu kandes".

Selles kogus on luuletused valdavalt kirjutatud koroona perioodil. „Koroona pani mind mõtlema elu üle järgi teisiti. See oli mõtiskluste aeg", ütles Rainer. „Samuti ei tohi unustada oma juuri, kust me pärit oleme, seetõttu on ka raamatus setokeelseid luuletusi."

 

Huvitav lugu juhtus kogusse koondatud luuletuste arvuga. Eelmine kogu „Päike pesitseb me põues" sisaldab 88 luuletust. Sama palju oli plaanis ka sellesse kogusse koondada. Kuid ühel ööl nägi Rainer unes suitsupääsukesi ning tema oli üks neist. Koos pääsukestega lennates soovitas üks pääsuke tal kogusse panna 93 luuletust. Ja seetõttu sisaldabki teine kogu just nii palju luuletusi.

Kohale tulnud luulehuvilised said esitada ka mitmeid küsimusi ning soetada uue luulekogu koos autori pühendusega. „Teeme neid asju, mis on südames õigel kohal, siis läheb kõik hästi", ütles Rainer Rahasepp. 


Allikas: Räpina keskraamatukogu