Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Räpina Spordikool kutsub taas purjetamise huviringi

Uus navigatsioonihooaeg on alanud ja Räpina Spordikool kutsub taas osalema purjetamise huviringis!

Huviringis saad teada, kuidas järvel ja merel erinevates olukordades käituda ning õpid selgeks purjetamise, kajaki ja SUP-lauaga sõitmise. Kauba peale saad uued kogemused ja põnevad elamused! Huviringi varustuses on kolm RS Tera tüüpi purjekat ja üks RS Quest purjekas. Kliki linkidel ja tee nendega lähemalt tutvust!

Huviring on Räpina valla noortele tasuta. Osalema oodatakse noori vanuses 8-18 eluaastat. Super, kui oskad ujuda, kui ei oska, õpime selgeks – peaasi, et vett ja märjaks saamist ei karda!

Lähtuvalt registreerunute arvust ja vanusest moodustatakse kuni 6-liikmelised treeningrühmad. Trennid toimuvad kaks korda nädalas. Treeningrühmade tegevus- ja ajakava koostab huviringi juhendaja Jaan Olesk, kes ühtlasi otsustab vee peale minemise vastavalt ilmaoludele. Kui ilm vee peale minemist ei soosi, toimuvad alternatiivsed tegevused kaldal.

Eesti on mereriik ja purjetamisspordis edukas. Meie suurel järvel puhuvad pidevalt muutuva suunaga tuuled ja tänu sellele on Räpina sadamas väga head tingimused omandamaks erinevad purjekaga manööverdamise omadused. Iial ei tea, kust poolt tuul puhub ja alati tuleb kursi muutusteks valmis olla! Räpinast saad tuule tiibadesse ja pole välistatud, et suure pühendumuse korral saab just Sinust järgmine kuulus profisportlane purjetamises!

Kui tunned, et oled teistest klassikaks kujunenud trennivõimalustest väsinud ning tahaksid kogeda midagi uut ja erilist, siis purjetamise huviring on just Sulle mõeldud! Osalemiseks täida avaldus ja saada see e-postil spordikool@rapina.ee. Edasta see ka oma tulevasele juhendajale e-postil jaan.olesk@mail.ee. Kõikvõimaliku lisainfo saamiseks pöördu julgelt juhendaja poole mainitud e-posti teel või helista talle numbril 518 9317. 

Foto: https://www.rssailing.com/project/rs-quest/