Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Lumised ilmastikuolud võivad liiklemise keeruliseks muuta

Viimastel päevadel maha sadanud lume tõttu võib teede läbitavus olla raskendatud. Kõik teehooldajad annavad endast parima, kogu tehnika on väljas, ent kõikide teede puhastamine võtab siiski aega. Palume arvestada, et tehnika kahjuks ei jõua kõikidesse kohtadesse samaaegselt. Alustatakse suurema liikluskoormusega teedest ning seejärel jõutakse väiksematele teedele ja üksikute majapidamiste sissesõiduteedele.

 

Lumetõrjet alustatakse hiljemalt 12 tunni jooksul pärast tuisu või lumesaju lõppemist kui lumekihi paksus ületab sõiduteel 10 cm. Et lumetõrjetööd sujuksid tõrgeteta, siis palun tähistage oma sissesõiduteed ja ka kõikvõimalikud takistused (väiksemad puud või põõsad, kivid, piiripostid jms) arusaadavalt ja nähtavalt.

 

AS Revekor palub elanikelt igakülgset koostööd. Palume lund mitte lükata sõidu- ja kõnniteedele. Samuti tuleks üle vaadata katused, kust võib lund ja jääpurikaid kukkuda ning katus raskuse all kokku vajutada. Samuti palume autojuhtidel sõidukeid oma kinnistul parkida, sest tänavatel seisvad autod segavad teehooldusmasinate tööd.

 

Ka lähipäevadeks lubatakse tihedat lumesadu, mistõttu on „ole valmis" mõtteviis hetkel väga vajalik. Vaadake üle oma kodused toidu, ravimite jm varud, vajadusel täiendage neid ennetavalt, et ilma tungiva vajaduseta ei peaks raskendatud ilmaolude ajal kodust välja minema.

 

Omalt poolt anname parima ning oleme kaasanud ja kaardistanud ka võimalikud välisabi võimalused reageerimiseks.

Palume kodanikelt mõistvat suhtumist ja head koostööd.

 

Teede talihooldusest täpsemalt: https://www.rapina.ee/lumelukkamine

 

AS Revekor