Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Räpina Ühisgümnaasiumi 6.–12. klass distantsõppel 16. detsembrini

Seoses Covid-19 viirusejuhtumitega Räpina Ühisgümnaasiumis, jääb kooli gümnaasiumiosa (10.–12. klass) Terviseameti soovitusel distantsõppele kuni 16. detsembrini (kaasa arvatud). Ka Räpina Ühisgümnaasiumi 6.–9. klassi õpilaste distantsõppe periood pikeneb 16. detsembrini (kaasa arvatud).

Distantsõppele suundumise otsus on tehtud koostöös Terviseametiga asjaolude kiire, aga põhjaliku läbikaalumise järel, soovides tagada koolipere ohutus. Kool edastab distantsõppe korraldamisega seotud info kõikidele asjaosalistele.

Inimestele, kellele Terviseamet on teatanud, et nad on Covid-19 põdeva inimesega lähikontaktsed, saadab täiendavad käitumisjuhised Terviseamet. Lähikontaktsetel tuleb jääda eneseisolatsiooni. Eneseisolatsiooni ajal ei ole lubatud käia tööl, koolis, huviringides jm avalikes kohtades ning tuleb vältida kontakte teiste inimestega. Teistele pereliikmetele isolatsioonikohustus ei laiene seni, kuni kellelgi ei ole tekkinud haigussümptomeid.

Distantsõppel viibivatele õpilastele korraldatakse vastavalt vajadusele distantsõpe ka Räpina Muusikakoolis, Räpina Spordikoolis ning huviringides, kus see on võimalik.

Rohkem infot ja juhiseid leiab veebilehelt kriis.ee.

 

Anu-Cristine Tokko,
Räpina valla haridus- ja noorsootööspetsialist