Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Üle-eestiline heategevuslik koolinoorte teatejooks Räpinas

23. septembril antakse 28 linnas ja asulas start 15. heategevuslikule Teatejooksule, mis on Eesti suurim koolinoorte spordiüritus ning ühtlasi algava üleeuroopalise spordinädala avaüritus Eestis.
Jooksud toimuvad staadionitel, parkides ja linnakeskustes. Teatejooks on vabas õhus toimuv lasteüritus, mille eesmärk on innustada noori tundma rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest ning samal ajal pakkudes toetust nendele noortele, kes on liikumisvõime kaotanud.
Sündmusest võtavad osa 5.–9. klasside õpilased võistkondadena. Tiimis on kaheksa liiget, iga osaleja läbib 200 kuni 400 meetri pikkuse distantsi. Võitjaid välja ei selgitata, vaid oluline on osavõtt. Osavõtt on kõigile tasuta.

Teatejooksu heategevuslik aktsioon kutsub inimesi üles annetama Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskusesse rajatava mängulise liikumisraja loomise toetuseks. Sellest tuleb Eesti esimene liikumisrada haiglas, kus viibivate laste liikumisvõimalused on piiratud.

Kell 13.00  avavad Räpina Puhke- ja virgutusalal spordinädala Räpina vallavanem Enel Liin ja Põlva Maakonna Spordiliidu juhatuse liige Kurmet Karsna, soojenduse teeb Räpina Ühisgümnaasiumi rahvatantsurühm Kolm Punkti.


Foto: Andrus Karpson