Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Meresõber on sel nädalal Räpinas ja kutsub osalema

Rändav pop-up merekool Meresõber loodi, et levitada purjetamispisikut üle Eesti, pakkudes huvilistele vahetuid ja esmaseid purjetamiskogemusi. Meresõber tegutseb juba viiendat aastat, Räpinas on merekool kolmandat suve. 

Täna alustaski pop-up merekool oma kursustega Räpinas. Iga päev õpitakse ja treenitakse mere/järvetarkusi kahes grupis. Hommikune grupp tegutseb kella 10-12 ja pärast lõunat teine grupp - 13-15. Alates kl 16 saab juurde astuda iga huviline ja proovida erinevaid asju, mis merekooli varustuses: 

RS Quest purjekat, laste ja täiskasvanute kajakki, SUP-lauda ja lohesurfi õppelohet.

Kuna kaua aega ei olnud eriolukorra tõttu selge, kas ja millal merekool sel aastal tegutseda saab, tuli paljude jaoks info hilinemisega. Meil on rõõm teada anda, et mõlemasse gruppi on veel vabu kohti ja kõik lapsed on oodatud kursustel osalema. Kõik, kes on osalenud, kiidavad merekooli väga. Mõni laps käib juba mitmendat aastat merekooli kursusel, sest see on lihtsalt nii lahe! Sel aastal on võimalus õppida ka loehesurfamist. Juhendajad Olga, Markus ja Johanna ootavad lapsi kursustele, et oma meretarkusi jagada.

Lisainfo: 

http://www.puri.ee/meresober-2/?fbclid=IwAR16AB0Ds5cw7Qzg7SPrtCdzQfj-aKVVxjC0mQMvOe56_Xo9Pk85oS7Hs8c

 

Foto: (Andrus Karpson)