Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Tartu 2024 kutsub kandideerima kultuuripealinna lisaprogrammi

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 avas täna kandideerimise lisaprogrammi. Kandideerima oodatakse korraldajaid, kes veavad eest Tartule või Lõuna-Eestile märgilisi sündmusi. Lisaprogramm täiendab Tartu 2024 põhiprogrammi ja koosneb sündmustest, mis toimuvad Tartus ja Lõuna–Eestis tuleval aastal.
 
"Üritused, mis kuuluvad lisaprogrammi, teevad meiega turunduslikku koostööd, et rikastada Tartu 2024 programmi erinäoliste elamustega. Lisaprogrammi kuulumisega pakume suuremat nähtavust siinsetele sündmustele," toob välja Tartu 2024 tegevjuht Kuldar Leis.
 
Kandideerima oodatakse teiste seas järgmiste valdkondade või formaatide esindajaid: arhitektuur, arutelu, disain, festival, film, haridus, kirjandus, kontsert, mess või laat, näitus, performance, pidu, rahvakultuur, residentuur, sport, teater ja toidukultuur. Hinnatakse ideed, sündmuse senist ajalugu või uudsust, publikut ning nägemust lisaprogrammi kuulumisest ja toimumise aega. Lõpliku valiku, millised sündmused lisaprogrammi kaasatakse, teeb SA Tartu 2024.
 
Lisaprogrammi kandideerimise täpsemad tingimused leiab Tartu 2024 kodulehel:
https://tartu2024.ee/programm/lisaprogramm.
 
Tartu on koos Lõuna-Eestiga 2024. aasta Euroopa kultuuripealinn. Euroopa kultuuripealinna tiitli kandmine on Tartu ja teiste Lõuna-Eesti omavalitsuste suurim valdkondadevaheline koostööprojekt ning Eesti 2024. aasta tippsündmus.
 
 
Lisainfo:
Krõõt Filippov, 
Tartu 2024 kommunikatsioonijuht
kroot.filippov@tartu2024.ee
+372 58 174 399