Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

 

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Märka ja tunnusta 2017

Räpina Vallavalitsus ootab kaasabi ja ettepanekuid, leidmaks väärilised nominendid Räpina valla hõbedastele tänumärkidele. Reedel, 26. jaanuaril Räpina Aianduskooli saalis toimuval Räpina valla tänuõhtul „Märka ja tunnusta 2017" tunnustame ja tõstame esile just 2017. aastal valla elu edendamisel erinevates valdkondades silma paistnud isikuid või kollektiive, samuti organisatsioone või ettevõtteid, kelle tegevus või selle tulemus on väärt tunnustamist.

Palume Teil esitada nominendid etteantud vormil, mille leiate Räpina valla kodulehelt või Räpina Vallavalitsuse kantseleist hiljemalt esmaspäevaks, 08. jaanuariks 2018.

Esile tõstetav tegu, saavutus või tulemus peab olema aset leidnud või lõpule viidud lõppeval 2017. aastal.

Taotluses palume ära tuua nominendi nime, näidata ära tegu, saavutus või tulemus, mille alusel nominent esitatakse. Taotlus peab olema varustatud ka nominendi esitaja nime ja kontaktandmetega. Anonüümseid esildisi ei arvestata.

Nominente hindab laiapõhjaline hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad erinevate eluvaldkondade esindajad ning valla erinevate piirkondade külade esindajad. Hindama ei kutsuta nominente ega nominentide esitajaid.

Taotlusi ootame aadressile vald@rapina.ee või Räpina Vallavalitsus, Kooli 1, 64504 Räpina.

Räpina Vallavalitsus

Kandidaadi esitamise vorm on saadaval siin: http://www.rapina.ee/tunnustamine