Kalender

KÕIK SÜNDMUSED

EKRAAN

Haridusvõrgu ümberkorraldused

Uudised ja teated

Müüki on jõudnud Põlvamaa kultuurikalender 2017

Põlvamaa Omavalitsuste Liidu eestvedamisel ilmub taas Põlvamaa kultuurikalender 2017, mis koondab kuude lõikes olulisemad Põlvamaal toimuvad kultuurisündmused. Kalender on müügil Põlva Kaubamaja Toiduaidas ja Kodumaailmas ning Pesa hotellis ja Tillu kodukohvikus.

Kogu aastat hõlmava kultuurikalendri koostamise eesmärk on anda inimestele ülevaadet Põlvamaal aasta lõikes aset leidvatest olulisematest kultuurisündmustest. Lisaks on aastakalender hea mainekujunduselement ning sümboolse tähenduse ja praktilise väärtusega kingiidee.

Põlvamaa kultuurikalender 2017 on lauakalendri formaadis ning 2017. aastaks on selles oma koha leidnud iga Põlvamaa omavalitsus – erinevate kuude fotod kajastavad tegemisi Põlvamaa valdades, lisaks neid tutvustavad tunnuslaused ja vapid. Kalendri kujundus on inspireeritud Põlvamaa tunnuslogost ja –lausest „Põlvamaa – rohelisem elu".

„2017. aasta kalender omab teatavat nostalgilist väärtust, kuna 2018. aastast me seda enam 13 Põlvamaa kohalikust omavalitsusest lähtudes koostada ei saa. Küll saame edasi minna näiteks sündmuste põhiselt. Loodan, et hoolimata haldusreformist, mis nagu seegi näide näitab, puudutab ka mitmeid väiksemaid tegevusvaldkondi, tekkinud traditsioon jätkub," sõnas Põlvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Kaido Kõiv.

Kalendris toodud sündmuste ja ka teiste Põlvamaal toimuvate sündmuste kohta leiab täiendavat infot Põlvamaa portaalist.

Põlvamaa kultuurikalendri koostamist ja väljaandmist koordineerib ja rahastab Põlvamaa Omavalitsuste Liit.


Lisainfo:
Kertu Anni
Kommunikatsiooni ja koostöö koordinaator
MTÜ Põlvamaa Omavalitsuste Liit
Tel: 799 8937 / 5887 6870
E-post:
kertu.anni@polvamaa.ee